Halit Ziya Uşaklıgil İlkokulu

WEB https://halitziyausakligililkokulu.meb.k12.tr
Adres : Zafer Mahallesi Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi No25 Yenibosna/ Bahçelievler/ İSTANBUL
VİZYON : Yarını tasarlayan bir eğitim anlayışıyla; Geleceğin Türkiye´sinde: Bahçelievler´in eğitim bahçesinde dünyaya yön veren, Sahip olduğu doğal ve kültürel değerleri ve kaynakları yok etmeksizin kullanarak gelişen, ortaya çıkan fırsatları, nitelikli insan kaynakları ile etkin, yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlarla değerlendiren, kendi kaderini tayin eden, barışçıl, adil nesiller yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Üretken, yaratıcı, insan ve doğa sevgisi ile donanmış, özgüveni olan, bilimsel düşünebilen ve gerçekçi kararlar alabilen, sorumluluklarının bilincinde, değişime ve gelişime açık, teknolojik gelişmelere hakim, bedensel, duygusal ve sosyal yeteneklerini geliştiren, ülke ve dünya barışına ve refahına katkı sağlayan, geleceğin nitelikli bireylerini yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğrenci :1936
Isınma : DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : İETT´nin, 31 nolu Yenikapı-Kuyumcukent hattıyla; 31E nolu Eminönü-Kuyumcukent hattıyla; 98B nolu Bakırköy-Kuyumcukent hattıyla; HT12 nolu Yenibosna Metro-Kuyumcukent hattıyla gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Yenibosna Metro Durağına 2 km kuzey yönü uzaklığında.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2500 mt , İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Okulumuzun Uzaklığı 12500 mt dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :