İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Halit Ziya Uşaklıgil İlkokulu

Nis

Okulumuzun logosu Halit Ziya Uşaklıgil İlkokulu ailesine hayırlı olsun. Logomuzun hazırlanmasına emeği geçen M. Akif ÇAKIROĞLU´na teşekkür ederiz.

Mrt

Bahçelievler Belediye Başkanımız Sayın Osman DEVELİOĞLU okulumuzu ziyarete gelmişleridir. Okulumuza spor malzemeleri hediye ederek öğrencilerimizi sevindirmişleridir. Nazik ziyaretlerinden dolayı Bahçelievler Belediye Başkanımız Sayın Osman DEVELİOĞLU´na teşekkür ederiz.

Mrt

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır.
Mehmet Akif ERSOY
12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma programı dolayısıyla yaptığımız resim yarışmasına katılan öğrencilerimizin resimlerini, resim değerlendirme komisyonunda bulunan değerli öğretmenlerimiz  ile değerlendirdik.
Resim Yarışmasının Sonucu:
1- Ebrar ALTIN
2- Aleyna Medine ÇAKIR
3- Enes KURT
Yarışmaya katılan bütün resimler okulumuz panolarında sergilenmiştir. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize ve resim değerlendirme komisyonumuza teşekkür ederiz.

Mrt

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN.

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü programı dolayısıyla yaptığımız programda, İstiklal Marşımızı okuma yarışmasında ilk 3 e giren öğrencilerimize madalyalarını okulumuzun değerli öğretmenleri Özden ARIKAN, Feyza DOĞAN ve Yasemin PEHLİVAN verdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Pınar YABANERİ, Feyza DOĞAN, Eda ŞAHİN, Kübra ÖZER, Şennur DARICI öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Şbt

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Okullar Arası Halk Oyunları Yarışmasına ilk defa katılan okulumuz 24 okul arasında 7. olmuştur. Özverili çalışmalarından ve çabalarından dolayı antrenörümüz Mahir ÖNER´i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

3/S SINIFI ÖĞRENCİLERİ; SINIF ÖĞRETMENLERİ NİLGÜN YILMAZ REHBERLİĞİNDE SINIF İÇERİSİNDE YAPTIKLARI ETKİNLİKLERLE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR.

Ara

Anasınıfı binamızın pano ve koridorları, sınıf kapıları; anasınıfı öğretmenlerimizin emekleriyle eğitim ve öğretime uygun şekilde süslenmiştir.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında Anasınıfımızda başkan seçimi heyecanı.

Nis

İstanbul Üniversitesi Amatör Astronomlar Derneği üyelerinin katkılarıyle öğrencilerimiz Güneş ve Ay gözlemleri yaptılar.

Mrt

Bahçelievler Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali ÖZYİĞİT ile Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI ve Şube Müdürümüz Sayın Abdulkadir DURMUŞ okulumuzu 05.03.2015 Perşembe günü ziyaret etmişlerdir.